Nieuwe Toevoegingen aan de Rendement Berekenen tool

Rendement berekenen afbeelding

Er is een grafiek toegevoegd aan de uitkomst van de rendement berekenen tool. De grafiek gebruikt dezelfde methode voor de maandelijkse groei, zodat het eindresultaat overeenkomt. Ook wordt het logo van Netto.nl weergegeven als watermerk in de grafiek. Elke keer dat je een nieuwe berekening uitvoert, wordt de grafiek opnieuw gegenereerd met de bijgewerkte gegevens.

Ingevoerde waarden

Onder het totaal opgebouwde vermogen, de totale investering en het rendement wordt nu een zin toegevoegd die de ingevoerde waarden laat zien. De zin wordt automatisch gegenereerd op basis van de begininvestering, maandelijkse inleg en het verwachte rendement.

Voorbeeld van de extra tekst:

“Dit is op basis van een begininvestering van €1.000,00, een maandelijkse inleg van €200,00 en een verwacht jaarlijks rendement van 7,00%.”

Met deze toevoeging is de uitleg nu compleet en automatisch gegenereerd. Het is mogelijk om de uitkomst te delen op X of via WhatsApp. Mocht de data niet correct zijn omdat je verschillende uitkomsten hebt gegenereerd, ververs de pagina dan een keer en vul de gewenste berekening nogmaals in die je wil delen.

Probeer de rendement berekenen tool en bekijk het resultaat.

Deel dit artikel:

Soortgelijke artikelen